Előző vásárlásod 5%-át visszakapod!

5% kedvezmény automatikusan a visszatérő vásárlóknak: vedd meg a webshopunkban azt, amire szükséged van, majd a következő vásárlásnál az előző 5%-át levonjuk kedvezményként!

2024. április 11.

Minden vásárló jogosult 5%-os visszatérítésre, mely az előző vásárlásod termékeinek összegéből számolódik. Kedvezmény esetén a termékek kedvezményes árának szummájából. A visszatérítés nem átruházható és email címhez kötött. A kedvezményes visszatérítést a BONUS bármikor visszavonhatja előzetes figyelmeztetés nélkül.

Hogyan használjam?

Az első vásárlás alkalmával nem jár kedvezmény. Ha 10 000 Ft értékben vásárolsz, akkor annak 5%-át megkapod pontokban, mely ebben az esetben 500 Ft-nak felel meg. (1 pont = 1 Ft) Ha a következő alkalommal is 10 000 Ft értékben vásárolsz, akkor automatikusan levonunk 500 Ft-ot, így a termékek csak 9 500 Ft-ba kerülnek. Ennek a 9 500 Ft-nak az 5%-át ismét megkapod pontokban (475 pont), melyet a következő vásárlásodnál megint csak automatikusan bevált a rendszer. (Azaz 475 Ft kedvezményt kapsz.)

A kedvezmény mindenkit megillet a vásárlás összegétől és jogi státuszától függetlenül, tehát nem csak cégekre, hanem magánszemélyekre is vonatkozik.

Az 5% visszatérítéshez javasoljuk, hogy regisztrálj webhopunkba.

Meddig érvényesek a kedvezményes pontok?

A vásárlásod után 90 napig tudod felhasználni a kedvezményes pontjaidat.

Mi nem számít bele a kedvezmény elszámolásába?

Mivel a kedvezményt a termékek árábol számítjuk, szállítás díját és az utánvét díját nem vesszük figyelembe a számításnál.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український