Legyen mindig tiszta az autód!

Te is szereted ha, ragyog az autód? Egy-egy kiadós profi autótakarítás sokat kivehet a pénztárcádból, de létezik azonban néhány egyszerű praktika, amivel látványos eredményt érhetsz el és sokat megspórolhatsz. Az üvegfelületeket a MicroGLASS kendővel törölheted foltmentesre, a bőrüléseket pedig egy MicroUNI kendőre tett bőrápoló szerrel frissítheted fel.

Használj ecetet kívül-belül

A tavasztól őszig tartó időszakban megtett hosszabb utak után a járművek eleje bizony úgy tud kinézni, mint egy bogártemető. Az ízeltlábúak tetemeit könnyedén eltűntetheted ecetes bő víz, és egy MicroSCRUB kendő segítségével, ami az autód fényezését kíméli, de a rátapadt maradványokat nem.

Ha már lemostad Jumbó autószivaccsal a járművedet, egy egyszerű ötlettel még ragyogóbbá teheted a végeredményt. Kb. 5 liter vízhez önts egy kis ecetet és ezzel mosd át az autót, valamint az öblítővízbe is tegyél egy keveset, ami száradás után fényessé teszi a autót.

Az autószőnyegekből is könnyen eltávolíthatod a makacs foltokat víz és ecet egyenlő arányú keverékével és egy Góliát szivaccsal. Az oldatot dörzsöld a foltra, hagyd rajta kicsit, hogy hasson, majd alaposan öblítsd ki.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український