Így használd a szappanos dörzsipárnát!

Ezzel a kettő az egyben innovációval egyetlen mozdulattal távolíthatsz el makacs foltokat a lakás legkülönbözőbb pontjain, hozzáadott vegyszer nélkül. Íme, három takarítási tipp, ahol a szappanos dörzsipárna verhetetlen!

A takarítóeszközök körében titkos fegyverré, igazi kedvenccé vált ez az újdonság, mely ötvözi egy erős dörzsi és a szappan erejét. Ezzel a praktikus darabbal végre leegyszerűsítheted a legnyűgösebb takarítási munkákat!

Ha előfordult már veled, hogy tisztítószeres flakonokkal, valamint szivacsok és dörzsik arzenáljával felszerelkezve vágtál neki a grill kitakarításának, akkor tudod, hogy ez a legkevésbé sem álom munka sokszor még a legprofibbakon is kifog. Hajítsd el a mosogatószeres flakont és próbáld ki a szappanos dörzsipárnát! A rengetegféle eszköz helyett csak ezt vidd magaddal, és a kerti csapnál már súrolhatod is a grillrácsot! A dörzsi szálai tökéletesen körbe ölelik a fémrácsot, vízzel érintkezve pedig felszabadul a szappan, mely leviszi a makacs, zsíros szennyeződéseket. Hihetetlen, de a kerti csapon vagy slagon kívül nincs is másra szükséged, a szappanos dörzsipárna egy komplett takarítószettet helyettesít!

A háztartásokban a másik nagy kihívás nem más, mint a fürdőszobai vízkő, mely leggyakrabban a fürdőkád, a tusolókabin és a szaniterek zeg-zugaiban üti fel a fejét. Ezek az alattomosan megbúvó lerakódások nagyon bosszantóak tudnak lenni, hiszen nehéz őket elérni. A szivacsos dörzsipárnával azonban csak néhány mozdulat a vízkő leszedése! Kombinálja a dörzsi erejét a szappan tisztítóhatásával, így egyetlen eszközzel dupla hatást érhetsz el. A legjobb, hogy a csempék közti fugák tisztítására is bevetheted, ez az a terület, melyet mással nemigen tudsz egyetlen mozdulattal tökéletesen vízkőtleníteni!

A végére hagytam a legbosszantóbb szennyeződést, mely nem más, mint a festés utáni apró festékpöttyök tömkelege a csempén! Levakarhatatlannak tűnnek és elcsúfítják az egész fürdőszobát, de ne aggódj, a szivacsos dörzsipárna itt is pont az nyújtja, amire vágysz: erőt és gyengédséget egyszerre! Határozott mozdulatokkal dörzsöld át a festékfoltos részeket, majd élvezd a makulátlan tisztaságot!

Tipp: A szappanos dörzsipárna a konyhában is telitalálat: plusz vegyszer használata nélkül azonnal leviszi a tányérokra rászáradt ételmaradékokat és a poharakra rakódott vízkőfoltokat, de a mosogatótálcát, a lefolyó környékét és az elvízkövesedett csepegtetőt is csillogóan tisztává varázsolhatod vele!

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український