Ragyogó tisztaság, nem csak a konyhában

A BONUS+ Kitchen SmartPACK mindent tartalmaz, melyre szükséged lehet ahhoz, hogy a konyhát, és más helyiségeket csillogóan tisztává varázsolj! Nézzük, milyen kincseket rejt ez a praktikus csomag és mi mindenre használhatod őket!

Mindenki álma, hogy egyszer végre együtt legyen az összes takarítóeszköz, ami a lakás rendbetételéhez kell, és ne egyesével kelljen őket beszerezni. A BONUS+ Kitchen SmartPACK-et pont ezért alkottuk meg: a teljes konyhára, ezen felül a lakás szinte minden helyiségére találsz benne egy-egy praktikus tisztítóeszközt.

powerscrub

Kezdjük a nagy kedvenccel, a PowerSCRUB-bal, mely nem más, mint egy „kettő az egyben” hatású kendő: dörzsipöttyös oldala elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel, megfordítva pedig a puha kendő résszel tökéletesítheted az eredményt. Nélkülözhetetlen társ a mosogatásnál, a konyhapultra rászáradt maradékok eltávolításánál, de akár a fürdőszobában is alkalmazhatod a fürdőszobaszekrény letörléséhez vagy a kád kitisztításához.

formázott duo szivacs

A szivacskendővel ragasztott formázott DUO szivacs pedig egy igazi alapdarab, szintén kettős funkcióval. Dörzsi része tökéletes a serpenyők, a lábasok és a tepsik súrolásához, az erős, de karcmentes dörzsi nem tesz kárt a felületen, mégis leviszi a makacs, zsíros maradványokat. A szivacskendő résszel pedig a konyhapultot, a tűzhelyet vagy akár az étkezőasztalt is tisztára törölheted. Ezt a szivacsot azonban kár lenne csak a konyhában tartogatni, a fürdőszobában szintén nagy szükséged lesz rá: a dörzsi részt használd a kádra rárakódott szappanmaradványok, a csempén éktelenkedő vízkőfoltok, illetve a vízfoltoktól mattá vált csaptelepek újjá varázslására. Végül a puha szivacsréteggel a legkisebb vízcseppeket is felitathatod.

inox maxi spirál dörzsi

A másik nagy kedvenc az Inox MAXI spirál dörzsi, mely egy nagyméretű, rozsdamentes acélszálakból font higiénikus dörzsi a legmakacsabb szennyeződésekhez. Sűrű szövésű és jó fogást biztosít, ezért bátran használhatod, ha például a sütő belsejében az elszenesedett fekete réteget mással már nem tudod eltávolítani. Bevonat nélküli serpenyőket is tisztíthatsz vele, de segítségével akár a répát, a krumplit vagy a céklát is lecsutakolhatod folyóvíz alatt. A tűzhely és a grill rács szintén csillogni fog, ha ezzel takarítod le a lerakódásokat. Akkor is jó szolgálatot tesz, ha egyéb, durvább felületről kell kemény, makacs szennyeződést leszedned, például a garázsban a szerszámokról.

microscrub

Végére hagytam a kedvencemet, a puha és extra nedvszívó MicroSCRUB mikroszálas kendőt, mely valódi kényeztetést nyújt minden felületnek, melyen végig simítod. A konyhában az étkezőasztal, a nappaliban a polcok, a szekrények, de akár a tévéképernyő is tökéletesen pormentes és tiszta lesz. Mikroszálainak köszönhetően magához vonzza és magába zárja a szennyeződést, és akár szárazon is használhatod. Javaslom, hogy a gyerekszobában a kiságy rácsait, a pelenkázót és a műanyag vagy fa játékokat is töröld át vele, a baktériumokat fizikailag távolítja el, így vegyszer nélkül is igen hatékony.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український