Hogy állsz az ablakokkal?

Mikor tisztítottad meg az ablakokat utoljára úgy igazán? Nem csak az üveget, hanem a keretet is, kívül-belül? Ez a sokak által a hátuk közepére sem kívánt ház körüli munka néhány fortéllyal gyorsabban és csíkmentesen elvégezhető.

Néhány tipp a tisztításhoz:

Először is húzz fel egy pár Extra hosszú gumikesztyűt, amivel szárazon tarthatod az egész alkarodat. Hideg víz helyett meleg vizet használj, de ne túl forrót, ugyanis a mosószer abban elveszíti hatóerejét. Bármilyen szert is teszel hozzá, habosítsd fel alaposan. Először az ablakkeretet mosd le egy Karcmentes szivacs segítségével, majd az üvegfelületet. Ezután egy szilikon ablaklehúzóval húzd le a felesleges vizet úgy, hogy minden egyes lehúzás után egy ronggyal töröld át a szilikoncsíkot, ezzel magakadályozva azt, hogy felhordod ismét a már eltávolított vizet. Végezetül fogj egy MicroGLASS mikroszálas kendőt és töröld át vele az üveget, hogy ragyogó, csík- és szöszmentes felületet kapj.

Ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapj és megkönnyítsd a saját dolgodat, fontos a jó időpont megválasztása is. Direkt napsütésben ugyanis gyorsan megszárad az ablak és könnyen foltos marad.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український