Mindig kényelmes és tiszta terasz!

A terasz a legfontosabb helyszíne a nyáresti összejöveteleknek és mindennapos időtöltésnek, hiszen szinte minden itt történik. A gyakori használat miatt azonban jobban oda kell figyelnünk a tisztán tartására, hiszen ki ne szeretné vendégeit a lehető legkellemesebb környezetben fogadni?

  • Vegyük körbe magunkat a lehető legtöbb zöldfelülettel, minél több növénnyel, mindig legyen árnyék, az UV sugarak nem csak a bőrünket, de a legtöbb bútort is károsítják idővel.
  • A padlóburkolat tisztasága érdekében helyezzünk ki a teraszra egy felmosószettet, hogy mindig kéznél legyen, ha bevert az eső, ha a növények, virágok öntözésekor kifolyt a víz, ha a kutya vagy macska lábnyomait szeretnék eltüntetni, vagy akár ha az asztalról kerül folyadék a földre. Az érzékeny fa felületekre a mikroszálas MicroMOP-ot, míg a durvább anyagokra (például beton vagy terméskő) a strapabíróbb SoftMOP-ot vagy az extra erős SupraMOP-ot ajánljuk.
  • A terasz vagy erkély korlátjának és üvegfelületeinek tisztaságához egyes kendők nyújtanak segítséget. Ezekből is helyezzünk ki egyet-egyet kinti használatra, hogy mindig kéznél legyen! A MicroScrub kendő a szennyeződéseket könnyedén távolítja el bármilyen felületről. Üvegen is használható, vegyszer nélkül, csak víz segítségével töröljük le a port, majd a MicroGlass kendővel varázsoljuk szárazra és csíkmentesre. Kiborult egy ital az asztalra? Ilyenkor az UNI kendőt hívhatjuk segítségül, hiszen nagyon sok folyadékot képes magába zárni.
  • A teraszra érdemes időjárásálló bútorokat kihelyezni, rattanból, fémből, sőt asztal és ülőalkalmatosságok készítésére bevált és okos megoldás raklapok felhasználása is. Bármilyen tartós anyagból is legyenek, a kosztól sajnos nem tudjuk megvédeni őket, ám nagyméretű autószivacsaink ilyenkor jöhetnek képbe, amellyel gyorsan letörölhetjük a nagy felületeket.
  • Miután minden tiszta és tip-top a teraszunkon, ideje kiélvezni közösen a nyári estéket egy szabadtéri sütés-főzés keretében. Akár grillezzünk, akár bográcsozunk, az eszközök elmosogatása sokszor embert próbáló feladat. A Grill SmartPACK-et a legmakacsabb odaégett szennyeződések eltávolítása érdekében alkottuk meg, egy csomagban minden, amire a kinti sütés-főzés után szükséged lehet. A tűzálló réteggel bevont szivaccsal a grillrácsot akár forrón is elkezdhetjük tisztítani. A durván odaégett korom eltüntetésére az MPS dörzsi lesz a legnagyobb segítségedre, a sűrűn szőtt fémszálak erejével. Mosogatószerért sem kell rohanni, a kerti csap alatt azonnal elintézhetjük a piszkos munkát az előre szappanozott dörzsipárna segítségével. A grillcsomag utolsó darabja pedig egy szivacskendő, amely bármilyen zsíros folyadék felitatására használható. Mi több, természetes cellulóz anyagából adódóan lebomlik.
Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український