Bio ötletek a nappaliba

A nappali az egyik legfontosabb helyiség, itt gyűlik össze a család és a vendégeket is többnyire itt fogadjuk. Érdemes megfogadni néhány ötletet, hogy még tisztább és kellemesebb érzés legyen a nagyszobában eltöltött idő! A bútorok portalanításához cseppents egy kis narancsolajat a vízbe, mert ez nem csak segít eltávolítani a szennyeződéseket, de emellett fényezi és illatosítja is a fabútorokat.

Természetes anyagok szőnyegtisztításhoz

A szőnyegek tisztításához használj gabonakeményítőt és sót! Ha megszürkült a szőnyeg, keféld át a felületet száraz, nagy szemű konyhasó és keményítő keverékével, majd porszívóval tisztítsd át. A szőnyeg színének felélénkítéséhez hatékony lehet az úgynevezett bóraxvíz is.

Elkészítéséhez tegyél 3 kanál bóraxot egy vödör vízbe, mártsd bele az Uni kendőt, csavard ki alaposan és alaposan dörzsöld át vele a portalanított szőnyeget. A végén tiszta vízzel is ismételd meg a műveletet. Enyhén piszkos szőnyeg esetén az is jó, ha teafűvel átdörzsölöd, majd kiporszívózod.

Ha a kanapét vagy az ágyadban lévő matracot is szeretnéd felfrissíteni, szórj rá szódabikarbónát, hagyd rajta egy órát, végül porszívóval tisztítsd meg. A szódabikarbóna semlegesíti a kellemetlen szagokat és frissíti a textileket.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український