Tiszta takarítóeszközök

A takarítóeszközeid, mint például a Magical szivacsok, PowerSCRUB dörzsikendők és Uni kendők rendszeres mosása és öblítése nagyon fontos. A szivacsoskendők porózus szerkezete ideális táptalaj a baktériumok számára, amelyek ha elszaporodnak, törölgetés közben a bútorra kerülhetnek. Hiába takarítasz gyakran, ha a szivacs vagy a kendő nem tiszta. Ezért a legjobb, ha mindig ellenőrzöd állapotukat és időnként a ruhákhoz hasonlóan kimosod őket.

Használj mosószódát a kendők tisztán tartásához

A piszkos MPS súrolót, konyharuhát, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatod. Íme, egy bio tipp, amelyet a nagyszülőktől lestünk: az általános tisztítófolyadékhoz önts 1 liter forró vízhez 3 evőkanál mosószódát. Mosás után a tisztítókendőket alaposan öblítsd át tiszta vízzel, mert a benne maradt vegyi anyagok mattíthatják a háztartási felületet.

Fontos, hogy a mosószódát száraz, hűvös helyen kell tárolni. Ha érzékeny a bőröd, inkább gumikesztyűben dolgozz vele, mert szárítja a bőrt! A padlótörlő, az ablaktisztító és az univerzális mikroszálas kendő hatékonysága kiváló, óvd őket nagy körültekintéssel!

A szivacsokkal és súrolókendőkkel ellentétben ezeket gépben is moshatod, 60 fokon. Tisztításukhoz nem szükséges mosószer, mosószóda vagy szappan, csupán tiszta víz.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український