Bio védelem takarításnál

Észrevetted már, hogy mosogatás, súrolás után kifehéredik, szinte élettelenné válik a bőröd? Áztatás, kézi mosás után pedig leginkább a szikes talajra hasonlít: kiszárad, cserepessé válik, vagy fájdalmasan bereped. Ha a bútoraidra és a padló tisztítására a legfinomabb, bársonyosan puha mikroszálas kendőket használod, a kezeiddel miért bánnál mostohán?

Ápold és védd a kezeidet

Takarítás közben felesleges krémeket kenegetni. A síkos kezektől nő a balesetveszély, ráadásul zsírfoltokat hagynál mindenhol. Inkább készíts egy nagyon egyszerű, bőrápoló folyékony szappant házilag! 1 dl vízbe tégy 1 evőkanál szódabikarbónát, valamit 2-3 csepp teafaolajat. A teafaolaj természetes fertőtlenítő, míg a szódabikarbóna puhítja a bőrt.

A legközelebbi mosogatáskor szórj a szivacsra vagy a mosogatóvízbe egy kis szódabikarbónát! Az edények zsírtalanítása és tisztítása mellett ez által óvod kezeidet is a kiszáradástól. Sütés-főzés közben veled is könnyen előfordulhat, hogy forró edényhez nyúlsz és megégeted magad. Ilyenkor tartsd a sérült végtagot hideg csapvíz alá minimum 3 percig, majd kenj rá szódabikarbónás vizet, amely hűsíti a bőrt és csökkenti a viszketést.

Ezt az egyszerű szert akár a kamrában is használhatod: távol tarthatod a rovarokat és a nem kívánt élősködőket, ha szódabikarbónát szórsz vándorlási útvonalaikra.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український