Radír szivacs az extra folteltávolításért
BonusPLUS

Radír szivacs 2x

Radír szivacs az extra folteltávolításért

A magas habsűrűségű Bonus Radír szivacs a makacs foltok eltávolítására született.

Aki egyszer kipróbálta, az már csak varázsszivacsként emlegeti ezt az újdonságot. A Radír szivacs garantáltan takarítási arzenálunk titkos fegyvere lesz! Egyszerűen leradírozni a foltokat – ez mindannyiunk álma. Főleg, ha olyan szennyeződésekkel kell megküzdenünk, mint a zsírkréta, a ragasztómaradvány, az ujjlenyomat vagy a rászáradt ételmaradék. Ilyen esetekben hiába is próbálkoznánk egy egyszerű kendővel vagy hagyományos szivaccsal. A sűrű szennyeződések eltávolításához egy olyan anyagból készült termékre van szükségünk, ami szinte leradírozza a kosz részecskéket. Pontosan emiatt lesz igazán hasznos a Bonus+ Radír szivacs. Egyedülálló szerkezetének köszönhetően rendkívül nagy felületen érintkezik a felszínnel, így akár egyetlen törléssel képes felszedni a makacs foltokat.

Nézzük, mi mindenre jó ez a varázsszivacs és hogyan kell használni! Mindannyiunk számára ismerős a teás és kávéskészletek felületére vékony filmrétegként lerakódó barnás elszíneződés. Ez nem más, mint a felületesen elmosogatott darabokon felhalmozódó tea-és kávémaradvány, de hasonló réteg figyelhető meg rászáradt zsírból a gyakran használt serpenyőkön is. Agresszív vegyszerek helyett legyen kéznél a Radír szivacs. Nedvesítsük be tiszta vízzel és határozott mozdulatokkal töröljük át vele a felületet. A sűrű szivacs melamin anyaga hatalmas felületen érintkezik a foltokkal és minden koszrészecskét magával ragad.

A radírszerű folteltávolítást nem csak a nagytakarítás során alkalmazhatjuk. A kedvenc edzőcipőnk gumitalpán, a focilabda felületén vagy a motoros védősisakon keletkezett csíkokat is könnyedén letörölhetjük ezzel a valóban varázslatos szivaccsal. Tökéletes a falról letépett matricák maradványainak eltávolítására, de akár a járólap fugáinak megtisztítására is. Kiválóan alkalmas az új generációs fehér műanyag nyílászárók és kilincseik tisztításásra. A fehér felületbe beégő sötét foltok és újlenyomatok letakarítására csak nedvesítsük be a szivacsot, majd alaposan rányomva dörzsöljük át 1-2 húzással. Ha nem vagyunk megelégedve a hatással, ismételjük meg.

Figyelem!

A Radír szivacs nagy sűrűségű habja nem csupán eltöröl, hanem radíroz is. Ez azt jelenti, hogy a fényes felületeket mattá tudja tenni. Így használat előtt mindenképp próbáljuk ki egy kevésbé látható helyen. Ha erről meggyőződtünk, a tisztítás során óvatosan használjuk: radírozzunk vele 1-2 húzást, majd ellenőrizzük az eredményt. Csak szükség esetén ismételjünk.

B488 Bonus+ Radír szivacs 2/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A szivacsot használat után alaposan kiöblítve érdemes olyan helyen tárolni, ahol teljesen kiszáradhat, így megelőzhetjük a baktériumok elszaporodását.

Radír szivacs 2x
Termékinformáció
Cikkszám: B488 EAN: 5997844303488
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Radír szivacs 2x
515 Ft
Kosárba
Radír szivacs 2x
Radír szivacs 2x
515 Ft 258 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Ezek is érdekelhetnek
Radír szivacs 2x
Értékeld a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKELÉSEK

Még nincsenek értékelések.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український