Precíziós tisztítás szűk helyeken
Bonus

VERTEX

Precíziós tisztítás szűk helyeken

Keskenyített kialakítású partvis, mely tökéletesen befér szűk helyekre, mint a hűtő vagy szekrények mögötti rész.

A Bonus Vertex egy olyan beltérre ajánlott, keskeny kialakítású partvist, amelyet a szűk helyeken történő precíziós tisztításhoz terveztünk. A 8,5 cm hosszú, tartós szálakkal ellátott Vertex tökéletes takarítóeszköz a nehezen elérhető sarkok és szűk területek söprésére és tisztán tartására minden beltéri helyiségben.

A Vertex partvis 8,5 cm hosszú szálaival biztosít páratlan pontosságot a padlóburkolatok tisztítása során. A gondosan megtervezett, keskeny kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén elérd és megtisztítsd a szűk helyeket, például a szekrény lábai vagy hűtő körül. Ezzel a partvissal nem kell figyelmen kívül hagynod egyetlen sarkot és zugot sem, mivel a Vertexben a precizitás és kényelem találkozik. Ezt az új partvist úgy terveztük, hogy könnyedén navigálj és elérd a szűk helyeket: akár bútorok között, szekrények alatt vagy szegélylécek mentén, ez a keskeny partvis a tökéletes eszköz, hogy egyetlen hely se maradjon érintetlenül.

A Vertex segítségével a szűk helyek takarítása gyerekjátékká válik. Tapasztald meg egy olyan partvis kényelmét, amelyet kifejezetten azokra a területekre terveztünk, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk a takarítási rutin során. A partvis tervezése során az alapanyagra is figyeltünk, és a 100%-ban újrahasznosított műanyagot választottuk. Válaszd a Vertexet a szűk helyeken történő, pontosságra és hatékonyságra összpontosító tisztaságélményért! Ezzel a partvissal biztosíthatod, hogy lakótered minden szeglete kifogástalanul karbantartott legyen.

B393 VERTEX
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A műanyag test sokkal tartósabb mint a fa, de szálai rendszeres tiszítást igényelnek. Mosd ki hetente, hogy ne ragadjanak össze a portól, így hosszú ideig hű társad lesz.

VERTEX
Termékinformáció
Cikkszám: B393 EAN: 5 997 844 304 393
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
VERTEX
530 Ft
Kosárba
VERTEX
VERTEX
530 Ft 530 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Ezek is érdekelhetnek
VERTEX
Értékeld a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKELÉSEK
  • Kalocsai Krisztián

    nullát nem lehet adni, nagyon gagyi a kislányomnak a homokozóban komolyabb partvisa van

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український