A PowerScrub kendő ezer arca

Egy kendő finomságát és egy dörzsi hatékonyságát ötvöztük ebben a multifunkciós dörzsikendőben. A titok a karcmentes dörzsipöttyökben és a szuper nedvszívó textilben rejlik. Mi mindenre jó ez a különleges darab? Íme, a 4 legnépszerűbb használati tipp!

Talán nem is gondolnád, hogy mi mindenre jó egy dörzsi hatású kendő, pedig számos hétköznapi takarítási teendődet leegyszerűsítheti. Itt a Bonus-nál éjjel-nappal azon munkálkodunk, hogy a tisztaság elérése örömteli legyen, így a dörzsipöttyös kendő megalkotása nem is volt kérdés. Bemutatunk 4 helyzetet, amikor ez a legjobb választás!

Tepsik és serpenyők mosogatása

Ezekben a konyhai kedvencekben nem ég oda az étel, de az ételmaradék sajnos odaszárad, és mindig nagy kérdés, hogy vajon sikerül-e úgy feldörzsölni a rászáradt szennyeződéseket, hogy a finom teflon vagy kerámia bevonat ne sérüljön. Ismerős a helyzet? Egy kiadós sütés-főzés után órákig áztatod az edényeket, hogy a ráégett maradék felpuhuljon, majd sima ronggyal elkezded mosogatni, de pár másodperc után kemény részekhez érsz és jobb híján a körmöddel kezdesz el „rásegíteni”, hogy lejöjjön a kosz. A pöttyös dörzsikendővel ennek a szenvedésnek vége. A kendő egyik oldalán található dörzsipöttyök pont annyira gyengédek, hogy nem karcolják meg a felületet, viszont elég erősek ahhoz, hogy a rászáradt maradékokat le tudd súrolni a segítségükkel. A legjobb, hogy a végén csak meg kell fordítani a kendőt, a pihe-puha oldalával tökéletesen tisztára törölheted az edényt.

Makacs foltok eltávolítása elérhetetlen helyeken

Magas nyakú üvegpohár aljára száradt italmaradék -az ilyen típusú folt pont olyan helyen van, hogy a kezeddel még eléred, de ahhoz már túl keskeny a pohár nyaka, hogy egy szivacsot leerőltess rajta. Ebben a helyzetben is jól jön a PowerSCRUB kendő, mellyel könnyedén eléred a lerakódást, és a pohár is megússza törés nélkül. A fém kuglóf forma vagy a pudingos tányér zeg-zugaiba száradt maradványok eltávolítására is ideális, a kendő rugalmassága miatt ugyanis a dörzsipöttyöket oda tudod irányítani, ahol a súrolóhatásra szükség van.

A mikrohullámú sütő kitakarítása

A mikró belseje higiéniai szempontból szinte minden konyha egyik leggyengébb pontja. Valahányszor használod, forró ételgőz keletkezik a belsejében, a szellőzése azonban problémás, az ajtó ugyanis 1-2 másodperctől eltekintve szinte mindig csukva van. Nem csoda hát, ha a sötét, nyirkos belső térben elszaporodnak a baktériumok. Ráadásul az egyszer kilöttyent étel a következő használatkor garantáltan rászárad, így gyakran több réteg szennyeződés várja az eltakarítást. A pöttyös dörzsikendőt mintha csak erre a feladatra álmodták volna meg! Helyezz egy kis tálka csapvizet a mikróba, facsard bele egy citrom levét, majd indíts el egy 1,5 perces programot. A citromlében található illóolaj feloldja a lerakódásokat, a víz pedig felpuhítja őket. Óvatosan nyisd ki az ajtót, várj pár percet amíg a forró citromos gőz kiszökik, majd a kendő dörzsis részével töröld le a fellazult szennyeződéseket. Végül a kendő puha oldalával végezd el az utolsó simításokat. Akár pár csepp ecetet is rakhatsz a kendőre a teljes frissességért.

A konyhapult megtisztítása

A PowerSCRUB kendő nagy előnye, hogy amellett, hogy dörzsölésre képes, jelentős nedvszívó képességgel is rendelkezik. Amikor egy jól sikerült konyhai maraton után a pult látványa leginkább egy megáradt folyóéra emlékeztet, akkor egy kettős hatású kendőre van szükséged. Itasd fel a folyadékot a PowerScrub puha részével, és ha ezzel megvagy, de még felbukkan egy-két rászáradt folt, morzsa vagy vízkő, akkor a dörzsi rész segítségével egy határozott mozdulattal ezeket is eltávolíthatod.

A grillszett rácsának zegzugainak megtiszítása

Sokan szembesültünk már a grill takarítás nehézségeivel. Egy jó grillezés a barátokkal vagy családdal fénypontja lehet a nyári estéknek. De ami utána következik, azt sokan elkerülnék. Míg a grillrács és a grill egyéb részei könnyen tisztíthatók dörzsikkel és szappanos dörzsipárnával, addig a rács zegzugai zsírosak maradnak. Fújjuk be zsíroldóval a rácsot, majd áztassuk be a PowerSCRUB kendőt meleg vízbe. Hajtsuk négybe a kendőt és a rászáradt részeket a dörzsi felével súroljuk le, a végén fordítsunk a kendőn és töröljük át a teljes rácsot.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український