Fertőtlenítsd otthonodat

Ha a környezetedben, családodban betegség üti fel a fejét, fontos, hogy fertőtleníts mindent, amit csak tudsz! Különösen a közösen használt tárgyakat, felületeket, mint például a kilincseket, evőeszközöket, poharakat, távirányítókat, számítógép billentyűzetet stb. Ebben az időszakban a rendszeresen végzett alapos takarítás megelőzheti a betegség továbbterjedését, illetve elősegítheti a gyógyulást.

Íme néhány hasznos tipp:

1/3 rész ecet, 2/3 rész víz egyvelegét töltsd egy spray flakonba és ezt permetezd a fürdőszobai, konyhai felületekre, majd töröld át alaposan egy MicroUNI kendővel. Némi citromlé segítségével kellemesebb illatot adhatsz a keveréknek. A mikorszálas kendőt ezután mosógépben magasabb hőfokon mosd ki.

Az ágynemű huzatokat, lepedőket és törölközőket forró vizes programon mosd ki, hogy megsemmisítsd a bennük esetlegesen megmaradt baktériumokat. Ha 60 fok fölött nem moshatóak, úgy használj inkább fertőtlenítő adalékot.

Gondoskodj arról, hogy mindig friss levegő legyen otthonodban, így szellőztess rendszeresen.
Az ágyneműket érdemes kitenni a napsütésre, hogy átszellőzzenek, és hogy megállítsd a baktériumok további terjedését.

A fogkeféket chlorhexidin-tartalmú szájöblítőben egy éjszakán át tartó áztatással tudod fertőtleníteni.

Két teáskanál teafaolaj és két pohár víz keverékét a levegőbe permetezve fertőtlenítheted az otthonod légterét és kellemes illatot áraszthatsz szét.

A felületek törlésére használt Ideal kendődet vagy szivacsos kendődet úgy fertőtlenítheted legegyszerűbben, ha egy percre bedobod a mikroba vagy lobogó vízbe.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український