Kórokozómentes lakás
BonusPLUS

Biztonságos Otthon csomag

Kórokozómentes lakás

Extra védelem (nem csak) kisgyermekes családoknak

Neked mennyire biztonságos az otthonod? Mitől válik biztonságossá? Veszélyes és ártalmas vegyszerektől? Esetleg környezettudatos szerektől? Az otthon biztonsága nem csak a zárható ajtóknál kezdődik. Teljes körű megoldást kínál a háztartásodnak a BONUS Biztonságos Otthon Csomag!

Talán meglepő lehet, de a ház körül más helyeken, és mindennapi használati tárgyakon valójában sokkal több baktérium tanyázik, mint a WC-ben. Olyan dolgokról van szó, amit sokszor megfogunk a kezünkkel, vagy amik (nyers) élelmiszerrel vagy ételmaradékkal érintkeznek. A háziállatok etetője, itatója is ide tartozik. és akár megbetegedések forrásává is válhatnak, ennél fogva a szóban forgó felületek és tárgyak nagyobb figyelmet igényelnek a tisztán tartásuk érdekében, főleg a téli hónapokban. A megfelelő higiéné különösen fontos akkor, ha valaki beteg a családban, így elkerülhetjük a fertőzések továbbadását, vagy ha kisgyerekkel élünk egy háztartásban, hiszen ők érzékenyebben reagálnak a kórokozókra.

Mit tudunk tenni a kórokozók ellen? A fertőtlenítés jól működő megoldás. A kényes felületek, tárgyak fertőtlenítését érdemes naponta elvégezni, naponta kétszer pedig akkor, ha valaki beteg a családban. A másik módszer, hogy olyan takarítóeszközökkel dolgozunk, amikben nem tudnak elszaporodni a baktériumok, vírusok és gombák, azaz antimikrobiális tulajdonsággal rendelkeznek. Ezt a hatást a BONUS az Immunetec-kel közös fejlesztésű innovatív takarítóeszközei ezüst-ionokkal érik el, így egyrészt az előzőleg fertőtlenített felületre biztosan nem viszünk fel újra baktériumokat, másrészt az ilyen szivacs vagy kendő nem büdösödik be. Az ezüst adalékanyag nem oldódik ki, használata biztonságos.

A Biztonságos Otthon Csomag az alábbi termékeket tartalmazza:

1x Bioactive MicroDUO: A kendő egyik oldalát leszőttük, amivel szösz és csíkmentesre törölhetjük az üvegfelületeket, a televízió képernyőt, telefon kijelzőjét, a monitort, vagy szemüveget. Másik oldala bolyhos és puha tapintású, amely tökéletes az olyan felületekre, mint a konyhapult, az étkezőasztal vagy a polcok felszíne. A kendő kettős védelmet nyújt a kórokozók ellen. A mikroszálak egyetlen törléssek eltávolítják a felületti baktériumok 99,95%-át, majd a kendőben lévő ezüst-ion alapú adalékanyag elpusztítja őket. Ráadásul a Bioactive MicroDUO nem válik kellemetlen szagok forrásává, ellentétben a hagyományos törlőkendőkkel.

3x Bioactive Sponge: Egy olyan szivacs, ami nem büdösödik be, nem szaporodnak el benne a baktériumok. A különlegesség a hozzá adott ezüst alapú adalékanyagban rejlik, ennek köszönhetően ugyanis a szivacsba bejutó kórokozók elpusztulnak. Az adalékanyag biztonságos, nem hagy maga után lerakódást, így antimikrobiális hatását hosszú ideig megőrzi, egyúttal élettartama is megnő. Nem csak mosogatásra használhatjuk, bárhol megállja a helyét, ahol extra védelemre van szükség, pl. háziállatok etető vagy itatótáljának törlésére is kiváló. A szivacs dörzsirétege karcmentes.

1x Bioactive Microcloth: 4 db jól ismert mikroszálas kendő egy csomagban, amiket a hozzáadott ezüst-ion alapú antimikrobiális adalékanyag tesz igazán különlegessé. Míg a mikroszál fizikailag távolítja el a kórokozókat, az ezüstionok széles spektrumon pusztítják el a baktériumokat, gombákat, vírusokat – így nem visszük át egyik helyről a másikra a kórokozókat. A kendő magas nedvszívó képességű: tömege hatszorosának megfelelő folyadékot képes felvenni és magában tartani. Négy színt tartalmaz, így minden felületre és helyiségbe külön kendőt tudunk használni a 4-színű takarítás módszernek megfelelően.

1x Immunetec Textilimpregnáló: Ez a spray fertőzések és a kellemetlen szagok elkerülésének érdekében fejlesztettük ki. Széleskörűen alkalmazható a következő területeken: szájmaszkok, sportruházat (motoros felszerelés, edző cipő, stb.), gyermekjátékok, lábbelik (cipő, papucs), textillel bevont szék, ágy, kanapé, szőnyeg, ruházat, függönyök. A spray további előnye, hogy 2-3 mosás után is eredményesen fejti ki a hatását.

1x Immunetec Felületbevonó: Használjuk a takarítás utolsó lépéseként! Az Immunetec Felületbevonó egy védőréteget képez a felületeken, melyen elpusztulnak a rákerülő kórokozók (baktériumok, gombák vírusok). Folyamatos védelmet nyújt a következő lemosásig, letörlésig. Segítségével a gyakran érintett felületek hosszú távon higiénikusak maradnak. Kiválóan alkalmazható olyan felületeken, amiket gyakran érintünk, például asztalon, kilincsen, WC ülőkén, csaptelepeken, szanitereken, csempéken, telefon kijelzőn, szemetesvödrökön stb.

B010 Biztonságos Otthon csomag
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Ne használjunk egyszerre sok tisztítószert, inkább takarítsunk kicsit gyakrabban. Ugyanis egy kevés tisztítószer is bőven elég lehet ahhoz, hogy megfelelő védőréteget érjünk el.

Biztonságos Otthon csomag
Termékinformáció
Cikkszám: B010 EAN: 5997844304010
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Biztonságos Otthon csomag
8 990 Ft
Kosárba
Biztonságos Otthon csomag
Biztonságos Otthon csomag
8 990 Ft 8.990 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український