Kérdésed van? Jó eséllyel itt a válasz!

A Gyakran Ismételt Kérdések oldalon olyan kérdéseket és válaszokat írunk le, melyeket gyakran megkapunk a vásárlóinktól.

Alapvető információk a rendelésről:

🚚 Házhozszállítás díja: 1450 Ft (DPD futárszolgálat)

📦 Csomagautomaták díjai: 950 Ft (Foxpost és Packeta)

💳 Kártyás fizetés közvetlenül a rendelés leadásánál: DÍJMENTES (Simple Pay)

💸 Utánvétes fizetés (átvételkor KP vagy kártyával): 800 Ft

🎀 5% kedvezmény az előző vásárlás alapján: első vásárlásakor a termékek árának 5%-át megkapod pontokban. A következő vásárlásnál ezt az összeget kedvezményként levonjuk a végösszegből. Az ezt követő vásáláskor ismét kedvezményként levonjuk az előző vásárlás 5%-át. Tehát ha első vásárláskor 10 000 Ft-ért vásárolsz, akkor 500 pontot kapsz. A következő vásárláskor 5000 Ft értékben vásárolsz, melyből az előző vásárlásod 500 pontja levonásra kerül, így 4500 Ft-ot fizetsz. Ebből a 4500 Ft-ból 225 pontot kapsz, melyet szintén a következő vásárlásnál levonunk a végösszegből.

Számlázás

A webshop kizárólag e-számlát állít ki, melyet a csomag átvételét követő 1-2 órán belül megkap a vásárló az általa megadott email címen.

Mennyi idő alatt kapom meg a csomagomat?

DPD-vel a felvételtől számított 2-3 nap. FoxPosttal és Packetával általában 3-4 nap, de az automaták leterheltségétől fügően lehet több is.

A Foxpost minden hétköznap délelőtt veszi át a csomagokat, így a péntek délután leadott csomagok csak hétfő délelőtt kerülnek felvételre, melyről délután-este felé kapsz értesítést, amikor beért vele a futár a raktárba.

A Packeta minden hétfőn-szerdán-pénteken délelőtt veszi át a csomagokat a raktárunkból.

Miért kerül pénzbe az utánvét?

Sajnos mindkét szállító cég felszámol felénk díjat utánvét esetén, így ezt nekünk is fel kell számolnunk a vásárló felé. A webshopban történő kártyás fizetés viszont díjtalan.

Mit csináljak, ha hibás terméket kapok, pl.: lyukas gumikesztyűt?

Mindenképp küldünk csereterméket, de szeretnénk visszakérni a hibás terméket belső vizsgálatra. Van olyan termékünk, melyet nem mi gyártunk, csak forgalmazunk. A hibás terméket a gyártó felé mindenképp jeleznünk kell. Természetesen akkor is küldünk csere teméket, ha már kidobtad a hibásat.

Nem tetszik a termék, visszaküldhetem?

Ez attól függ, hogy mennyire használt a termék. Lesz olyan termék ami ebben az esetben eladhatatlanná válik, emiatt bonyolódik a visszatérítés összege. Ezt a kérdéskört egyelőre még vizsgáljuk a jogászainkkal, etől függetlenül nyugodtan küldd vissza, ha valami nem tetszik.

Késik a csomagom, mit csináljak?

Szólj nekünk, és utána nézünk. Onnantól, hogy a futár átvette, sajnos nem sokat tehetünk. Leterhelt időszakban (karácsony, húsvét) késhet a kiszállítás.

Jól láthatóan jelentős külső sérülés van a csomagon, mit tegyek?

Azonnal (átvételkor) jelezd a futárnak, hogy sérülten adta át a csomagot és szeretnél jegyzőkönyvet felvenni az esetről, illetve sérült termék esetén kártérítési igényt szeretnél majd benyújtani.

💡 Mennyire sérülékeny a termék?

Azért nem kell rögtön jegyzőkönyvért kiáltani. Ha csak enyhén sérült, kicsit ki van szakadva, attól még magának a terméknek (takarítóeszköz) nem lesz baja. Arra figyelj, hogy elég nagy-e a lyuk ahhoz, hogy bármi kiessen a csomagból.

Mi sajnos nem felelünk a futárszolgálat által okozott károkért.

Ezért fontos, hogy azt ott helyben intézd, különben mondhatni úszott a dolog. Utólag mi nem tudunk segíteni neked. Azért ha ilyen van, jelezd felénk nyugodtan.

Hiányos csomagot kaptam, mit tegyek?

Mindenképp írj a kapcsolat menüben található webshop emailcímünkre. A csomag helyes tartalmát kamerán tudjuk ellenőrizni, ezt első sorban a nagykereskedelmi raklapos árunál tesszük meg partneri reklamációk esetén, de a webshopnál is van rá lehetőség. Ha valóban hiányosan adtuk fel a csomagot, akkor a hiányzó terméket díjmentesen, térítésmentes szállítással bitosítjuk.

Nem működik a kupon kódom, mit tegyek?

A kupon kódjainkat egy email cím csak egyszer tudja felhasználni. Vannak kupon kódjaink melyeket vásárlási értékhez kötünk, illetve vannak melyek együtt nem használhatók.

Felvenném a kapcsolatot valakivel, mert problémám van.

A kapcsolat oldalon megtalálod a telefonszámunkat, amin elérsz minket. Javasoljuk inkább, hogy emailt írj. Általában pár órán belül válaszolunk.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український