Díjat nyert a magyar innováció a konyhai takarításban

Örömmel tudatjuk, hogy az Immunetec és a Bonus közösen kifejlesztett, Immunetec by Bonus elnevezésű termékcsaládja, azaz a Bioactive Sponge, Bioactive MicroDUO, Bioactive Microcloth a Trade magazin innovációs versenyén a Vegyi áru kategóriában a 19 tagú szakmai zsűri bírálata alapján megkapta az „Inno d’Or – Év Innovációja 2022” elismerést.

A zsűri 4 értékelési szempontot vett figyelembe: innovációs tartalom, trendekbe illeszkedés, piacképesség és egyedi előnyök.

Hogyan állnak helyt az Immunetec by Bonus Bioactive termékek az egyes szempontok szerint.

immunetec-by-bonus-inno-dor

Innovációs tartalom:

Az Immunetec by BONUS termékcsalád közös vonása az antimikrobiális ezüst-ion tartalom, mely elpusztítja a termékben lakozó: baktériumokat, gombákat, protozoonokat (pl.: egysejtű élősködő amőbák) és vírusokat. Fontos megjegyezni, hogy a termék önmagában nem fertőtlenítő hatású, az ezüst-ion a takarítóeszközökben megtelepedő mikroorganizmusokat és vírusokat pusztítja el.

Trendekbe illeszkedés:

A fiatalabb korosztályban egyre nagyobb teret nyer a tudatosabb szemléletmód, melyet a drágább és minőségibb eszközök vásárlása, azok hosszabb használata jellemez. A mikroszálas kendőket leggyakrabban a mosószeres mosás teszi tönkre: anyaguk rideggé víztaszítóvá válik, szivacsaink pedig idővel bebüdösödnek. Az ezüst-ion ezekre a problémákra kínál megoldást, növelve a termék élettartamát.

Piacképesség:

A COVID-19 jelentősen és irreálisan növelte az igényeket a higiénés termékekre. Ennek megfelelően BONUS és az Immunetec by BONUS termékekre is megnőtt a kereslet. Az események lassulásával a termékek piaci jelenléte, azok iránti érdeklődés nem csökkent számottevően. Az antimikrobiális hatás mellett a piacképességet növelik a következő jellemzők: egyértelmű vizuális kommunikáció; egyedi, megkapó csomagolás és az, hogy a piacon már futó termék került átalakításra.

Egyedi előnyök:

  • Széles körben használt termék innoválása
  • Nem szükséges sem a szivacs, sem a kendők külön fertőtlenítése
  • Megnövekedett élettartam, alacsonyabb környezeti impakt
  • FSC minősítésű papírcsomag
  • Kiváló Termék védjegyes termékek
  • Magyar innováció és gyártás
Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український