Sikeres pályázat napelemes rendszer telepítésére

A mai napon cégünk GINOP-4.1.4-19-2020-00672 azonosítószámon és „Napelemes rendszer telepítése a BONUS KFT.-nél” címen sikeresen pályázott a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázaton.

2020. június 24.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül meghirdetett Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása című felhívásában a BONUS Kft. 18,76 Millió ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Új Széchenyi Terv tábla

A fejlesztés célja az energiahatékonyság fokozását és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítés a villamos energia-igény részbeni kielégítése által, megújuló energiák segítségével. Ezt a célt leghatékonyabban napelemes rendszer kiépítésével lehet elérni.

Projektünk keretei között kiépítésre kerül 2 db 59,85 kwp névleges teljesítményű napelemes rendszer, hogy kiváltsuk vele vállalkozásunk energiafelhasználásának 91,04 %-át. A fejlesztés egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozásunk rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

A rendszer teljes nettó ára telepítéssel, üzembehelyezéssel 34.107.200 Ft, melyből az igényelt támogatás 18.758.960 Ft, az önerő 15.348.240 Ft, mellyel rendelkezünk.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український