Megvalósult a BONUS Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

Jelen projektben a fröccsöntő üzem került kibővítésre, mely által 291 m2 elkülönített üzemi területet alakítottunk ki, dedikáltan fröccsöntésre.

  • a kedvezményezett neve: BONUS Kft.
  • a projekt címe: A BONUS Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
  • a projekt összköltsége: 298.964.221 Ft
  • a feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 209.274.955 Ft
  • a feltételesen visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %
Széchenyi terv plusz

Jelen projektben a fröccsöntő üzem került kibővítésre, mely által 291 m2 elkülönített üzemi területet alakítottunk ki, dedikáltan fröccsöntésre. A meglévő kettő fröccsöntőgép mellé további fröccsöntő gép került megvásárlásra, valamint megoldódott a fröccsöntő szerszámok szakszerű tárolása is. A beszerzett 3 db fröccsöntő szerszámmal a szilárdtestű kézi seprő és partvis testeit tudjuk fröccsönteni, majd ezeket felhasználva a seprű és partvis gyártó rendszeren késztermékké formálhatjuk monofilamentek (polietilén) tűzésével és trimmelésével.

A beruházás keretében felépült egy 257,22m2 területű raktárépület, mely csaknem 8 kamionnyi alapanyag tárolására elegendő helyet biztosít, ami biztosítja a zavartalan alapanyagellátást és folyamatos termelését az évi 150 millió darab szivacsnak. Új üzemünkbe egy 92kW-os hőszivattyút is beépítésre került. Meglévő napelemes rendszerünk miatt olyan fűtő/hűtő megoldást kerestünk, ami egyrészt környezetbarát, fosszilis anyagok használata nélkül üzemel, másrészt üzemeltetése költséghatékony. A pályázat adta lehetőséget kihasználva nyelvi képzésen is részt vettünk, továbbá vezetői- és menedzsment fejlesztés tanácsadást igénybe vettünk. Folyamatosan bővülő, növekvő cégünk vezetésének is szüksége van fejlődésre, hogy lépést tarthassunk a technikai fejlődéssel, jól kezeljük a cég struktúrájában bekövetkező változásokat.

A projekt befejezési dátuma: 2023.07.13.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00631

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український