Egyszerű házi praktikák

A fürdőszoba mellett minden bizonnyal a WC árulkodik a legjobban arról, mennyire vagy igényes a tisztaságra! Ha a fehérítés, fertőtlenítés kerül szóba, többnyire a klór jut az eszünkbe, pedig nem kell feltétlenül a legerősebb vegyszert alkalmazni. Helyette inkább próbáld ki a jól bevált házi szereket, melyek a pénztárcádat igen, a koszt viszont nem kímélik!

Tisztíts vegyszerek nélkül

Ha egyszerre szeretnéd kitisztítani a tartályt és a kagylót, önts havonta egyszer fél doboz szódabikarbónát a tartályba, hagyd benne éjszakára, majd reggel néhányszor húzd le a WC-t.

Ha a sok próbálkozás ellenére sem látod olyan fényesnek a WC-csészét, mint újkorában, akkor alaposan súrold ki Pöttyös súrolókendő segítségével hígítatlan ecettel, majd öblítsd le tiszta, hideg vízzel. Ezzel minden maradék lerakódást eltávolítasz.

A teljesen kifakult és megkopott felület fényét pedig egy speciális házi oldattal adhatod vissza. Keverj össze fél pohár ecetet, fél pohár ammóniát és fél pohár bóraxot három és fél liter meleg vízzel. Ezzel súrold ki a csészét, majd alaposan öblítsd le hideg vízzel.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український