Legyen illatos a konyhád

A takarítással nemcsak a lerakódott szennyeződésektől, hanem a kellemetlen szagoktól is meg akarunk szabadulni. Mielőtt légfrissítőt használnál, gondolj vissza nagyszüleid otthonára, amelyet műillatok nélkül is finom, tisztaságszag lengett körül! Az elhasznált oxigént pótold szellőztetéssel, a friss illatról pedig egy Ideal szivacskendőre cseppentett narancs, citromfű vagy levendulaolajjal gondoskodhatsz!

Szagok helyett természetes illatok!

Akkor sem kell feltétlenül az elektromos szagelszívóhoz folyamodnod, ha a konyhában küzdesz kellemetlen szagokkal sütés-főzés után. A halszagú edényeket forró ecetes vízben mosd el és visszanyerik frissességüket, a rossz szagú műanyag edényeket pedig töltsd fel tömény kávézaccos meleg vízzel, hagyd egy ideig állni, majd egy Brilliant szivaccsal mosd el. Legjobb, ha edényeidet hagyod maguktól megszáradni, így elkerülheted, hogy a nedvesen elpakolt edények befülledjenek a konyhaszekrényben.

A hűtőben terjengő ételszag ellen legjobb, ha egy csésze őrölt kávét helyezel el benne. A szódabikarbóna szintén tökéletes szagtalanító szer, akár szemetesvödör aljára is szórhatod, hogy semlegesítse a kellemetlen szagokat.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український