5 indok, amiért érdemes szivacskendőre váltani

Ha eddig a bevásárlólistád alapdarabja volt a pazarló és környezetszennyező papírtörlő, akkor ideje váltanod. Gazdaságos, rendkívül jó nedvszívó, tartós, mosható-fertőtleníthető és környezetbarát: bemutatjuk a BONUS szivacskendőt!

Tartósabb

Egyetlen darab szivacskendő akár 1 hónapig is kitarthat, de hogy jobban el tudd képzelni, azt is mondhatnám, hogy 1 BONUS szivacskendővel 15 tekercs papírtörlőt válthatsz ki. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbbé válik így az életed!

Hatékonyabb

A papírtörlőt elsősorban folyadékok felitatására szokás használni, a szivacskendő ezen a téren is többet tud. Cellulózból készült, tehát anyaga majdnem megegyezik a papíréval, de a szivacskendő a papírnál sokkal vastagabb, így a vékony papírlapnál jóval több nedvességet képes felszívni. Másik nagy előnye, hogy nemcsak felszívja, hanem magában is tartja a folyadékot, ami a papírról szintén nem mondható el. Kiborult a tea vagy felborult a váza és a folyadék ömlik az asztalon? A szivacskendővel egyetlen mozdulat, és máris száraz minden.

Fertőtleníthető

A szivacskendő vitathatatlanul egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy folyamatosan higiénikusan tartható. Ha úgy érzed, hogy néhány használat után felfrissítenéd, akkor nedvesítsd be, majd tedd a mikróba 2 percre, hogy a baktériumok elpusztuljanak. Cseppenthetsz rá 1-2 csepp teafa illóolajat is, mely szintén antibakteriális hatású és finom illatot áraszt. Még egyszerűbb, ha a mosógépbe vagy akár a mosogatógépbe dobod, egy 60 fokos program után olyan lesz, mint új korában.

Lebomlik

A papírtörlővel ellentétben az elhasználódott BONUS szivacskendőt nem kell a szemetesbe dobnod, még a szelektívbe sem, ugyanis természetesen lebomló cellulózból készült. Akár komposztálhatod is, így visszakerül a természet körforgásába, ezzel is védve a környezetet. A papírtörlő ezzel szemben hiába készül esetleg újrahasznosítható papírból, mivel egyetlen használat után a kukában landol, hatalmas a környezetre gyakorolt negatív hatása az előállítása miatt.

Gazdaságosabb

Ha a fenti érvek nem győztek volna meg, akkor az ár-érték arány bizonyára meg fog. A papírtörlő folyamatos vásárlásának kényszere ugyanis olyan, mintha egy lyukat vágnál a pénztárcádon. Folyamatosan vásárolni kell, mert rohamos ütemben fogy, akár minden héten új tekercs kell belőle. A BONUS szivacskendő ezzel szemben kiszereléstől függően csak 2-300 forintba kerül, és minimum tízszer tovább kitart.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український