Padlótisztaság a legigényesebbeknek
BonusPLUS

MicroMIX

Padlótisztaság a legigényesebbeknek

A viszkóz és a mikroszál ereje egyetlen felmosófejben összpontosul a tökéletes padlótisztaságért.

Ezt a valóban különleges felmosófejet azoknak az igényes felhasználóknak alkottuk meg, akik csak a leginnovatívabb újdonságokkal érik be. A piacon egyedülálló, szabadalmaztatott kialakítású MicroMIX felmosófej két, külön-külön is fantasztikus termékünk, a SoftMOP és MicroMOP felmosóink legjobb tulajdonságait ötvözi. Miért kellene választanunk a mikroszál alapos baktériumeltávolító és súroló hatása, és a viszkóz nedvszívó képessége között? A Bonusnál hiszünk a kompromisszum mentes tisztaságban, ezért is alkottuk meg a piacon egyedi felmosófejet, mely mikroszálból és viszkózból készült szálakat egyaránt tartalmaz, optimális arányban.

Mikroszálas technológia

Nézzük, mit tud ez a már ránézésre is különleges, prémium felmosófej? A mikroszálak legendásan hatékony baktériumeltávolító hatásúak, ám a Bonusnál szeretünk a tényekre támaszkodni, éppen ezért a mikroszálas termékeinket egy magyarországi akkreditációs intézményben független laboratóriumi vizsgálatnak vetettük alá. A teszt eredménye önmagáért beszél: a mikroszálas termékeink a felületi baktériumok 99,95%-át eltávolítják! A titok nyitja a sűrű szövésű anyag, mely hatalmas felületen érintkezik a padlóval és szinte felsúrolja a felületet, fizikailag is eltávolítva a szennyeződéseket és vele együtt a kórokozókat.

60°C-on mosható

A szabadalmaztatott újdonság másik pillére a viszkóz, mely hatalmas nedvszívó erejével folyamatosan együtt dolgozik a mikroszállal, súlyának köszönhetően nyomást gyakorol rá és nedvességgel látja el. A kialakításkor végig azt tartottuk szem előtt, hogy termékünk mindenben megfeleljen a versenyszféra és a háztartások igényeinek. Ez az egyedi felmosófej jelentős méreteivel, 240g súlyával és 30cm-es hosszával egyaránt ideális a nagyobb apartmanok, valamint a professzionális helyiségek, így a kereskedelmi-és vendéglátóipari egységek tisztán tartására.

B532 BONUS MicroMIX felmosófej
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A vízfogyasztás csökkentése érdekében érdemes kihasználni a felmosófej különleges kialakítását: alkalmazzunk ecsetszerű, nyolcas alakú hullámzó mozdulatokat, így mindig a felmosófej tiszta felülete érintkezik a padlóval.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
MicroMIX
Termékinformáció
Cikkszám: B532 EAN: 5997844303532
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
MicroMIX
990 Ft
Kosárba
MicroMIX
MicroMIX
990 Ft 990 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Ezek is érdekelhetnek
MicroMIX
Értékeld a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKELÉSEK

Még nincsenek értékelések.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український