Vegyszerentes csillogás
Bonus

Fürdőszoba szivacs

Vegyszerentes csillogás

A BONUS Fürdőszoba szivacs tökéletesen eltávolítja a vízkövet a csempékről, csapokról, üveg felületekről - akár vegyszerek nélkül is!

A fürdőszobánk legnagyobb ellensége a vízkő. A lerakódásoktól a csempe fényét veszti, a csapok felülete koszos hatású lesz. A vegyszeres tisztítás környezetszennyező is lehet, emellett több veszélyt is tartogat. A maró anyagok könnyen tönkre tehetik csempénk, króm felületeink fényét. A BONUS Fürdőszoba szivacs igazi vegyszermentes segítség az enyhén és közepesen vízköves felületekre!

A négyrétegű szivacs vízkőeltávolításra született. Erős karcmentes dörzsirétege könnyen eltávolítja az enyhe és közepes vízkő foltokat, de egy gyengébb vízkőoldót használva még az erős szennyeződést is. Puha dörzsirétege tökéletes a fürdőszobai felületek könnyű vízkőtelenítésére, de akár rendszeres áttörlésére is. Dupla magas szivacsrétege a stílusos külsőt mellett erős fogást is biztosít, így a súroláskor jól kézben tudjuk tartani a Fürdőszoba szivacsot.

Viszlát lerakódások! Használd citromsavval vagy ecettel, hogy ne károsítsd a króm felületeket! Ha erős vízkőfoltokat szeretnél eltávolítani, melyek leggyakrabban a csapok tövében vagy karján jelennek meg, alkalmazz természetes vízkőoldót! A langyos citromsavas víz a BONUS Fürdőszoba szivacs segítségével hatékonyan távolítja el akár az erős vízkőlerakódásokat is.

Színben is passzol hozzád! A BONUS Fürdőszoba szivacs két fajta színben is elérhető! Pink-rózsaszín és zöld-menta színei alacsony költségű termék ellenére is stílusos és prémium külsőt kölcsönöznek ennek a hasznos fürdőszobai eszköznek. A Fürdőszoba szivacs színei passzolnak a Masszázs fürdőszivacs színeihez, így a fürdőszobád takarító és tisztálkodóeszközei ugyan azt az egységes mutatják.

B201 BONUS Fürdőszoba szivacs 1/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A termék fertőtlenítésének érdekében javasoljuk, hogy alapos öblítés után helyezzük a mikrohullámú sütő legmagasabb fokozatára maximum 2 percre. Ezzel a baktériumok 99 %-a elpusztítható.

Fürdőszoba szivacs
Termékinformáció
Cikkszám: B201 EAN: 5997844304201
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Fürdőszoba szivacs
490 Ft
Kosárba
Fürdőszoba szivacs
Fürdőszoba szivacs
490 Ft 490 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Ezek is érdekelhetnek
Fürdőszoba szivacs
Értékeld a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKELÉSEK

Még nincsenek értékelések.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український