Változatos kendők egy csomagban!
BonusPLUS

Mikroszálas csomag

Változatos kendők egy csomagban!

Multifunkcionális, 4 darabos mikroszálas kendő csomag

Legyen szó portörlésről, ablakpucolásról, kilöttyent innivalóról, a mikroszálas kendők tökéletes társaink a mindennapokban. A kendők hatékonyságuk és tartósságuk miatt méltán népszerűek, ezért egy olyan összeállítással készültünk, amelyben az összes mikroszálas kendőnk megtalálható. Mindegyik kissé másra az igazi, eltérő élethelyzetekben vethető be, a 4 féle mikroszálas kendő közös tulajdonsága pedig az, hogy vegyszer nélkül távolítják el a felületi baktériumok 99,95%-át. A csomagot a környezettudatosság jegyében pedig újrahasznosított műanyagból készült zacskóban szállítjuk.

2x MicroUNI: egy csinos, bársonyos tapintású kendő, ami bármilyen vegyszer nélkül, nedvesen és szárazon is használható. Magas nedvszívó képessége miatt igen praktikus: tömegéhez képest akár hétszeres mennyiségű folyadékot is magába tud szívni. Az apró mikroszálak átmérője a hajszálhoz képest 100–200-szor kisebb, a kendő ezért képes feltörölni a látható és mikroszkopikus szennyeződéseket egyaránt, még a polleneket, baktériumokat és egyes vírusokat is. Fontos, hogy a szálak kapillárisai magukba zárják és ott is tartják a szennyeződéseket. Az érzékeny felület sem jelent akadályt, hisz a BONUS+ MicroUNI sem karcot, sem nyomot nem hagy maga után. Éppen ezért az autó karosszériáján vagy a TV képernyőjén is bátran használhatjuk.

MicroGLASS: Ezt a kendőt kimondottan üvegfelületek tisztítására alakítottuk ki. Az átlagnál kötöttebb szövésű kendő titka a szálakat alkotó kapillárisok millióiban rejlik. Enyhén nedvesítsük be vízzel és máris nekiállhatunk az üvegfelületek tisztításának. Nem szöszöl, ezért tökéletes választás lehet ablakpucoláshoz, szemüvegtörléshez. A BONUS+ MicroGLASS-szal csilloghat a tükör, sőt az üveg- és kristálypoharak sem maradnak foltosak.

MicroMAXI: Rendkívül tartós és hatékony kendő. A mikroszálas kendők minden előnyös tulajdonságát magában hordozza, viszont sokkal nagyobb, 50×60 cm-es méretű. Ennek köszönhetően többrét hajtva sokáig használhatjuk, mielőtt mosást igényelne. Tökéletes választás lehet bútorok, parketta, csempe vagy bármilyen nagyobb felület tisztán tartásához, ezek mellett karcmentes, ezért kényesebb felületeket is nyugodtan letörölhetünk vele. Egy BONUS+ MicroMAXI kendőnek az autóban is jó hasznát vehetjük, hiszen a makulátlan műszerfal és a ragyogó szélvédő nem csak a tisztaság jól eső érzése, hanem a biztonság miatt is fontos.

mikroszálas-alapacsomag-bonus
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A mikroszálas kendők érzékenyek a vegyszerekre. A tartós használat érdekében vegyszer nélkül, csak vízzel nedvesítve vagy szárazon alkalmazzuk, így garantáltan hosszú ideig megőrzik nedvszívó képességüket!

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi baktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
Mikroszálas csomag
Termékinformáció
Cikkszám: B041 EAN: 5997844304041
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Mikroszálas csomag
3 035 Ft
Kosárba
Mikroszálas csomag
Mikroszálas csomag
3 035 Ft 3.035 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Ezek is érdekelhetnek
Mikroszálas csomag
Értékeld a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKELÉSEK

Még nincsenek értékelések.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український