Környezettudatos takarítás
BonusCAR

ECO csomag

Környezettudatos takarítás

Egyedülálló, ZÖLD védjegyes takarítóeszközök

Ingyenes szállítás

A BONUSECO termékcsalád megalkotását az a belső hajtőerő vezérelte, hogy takarítóeszközgyártóként sem muszáj meghasonlani önmagunkkal a környezettudatosság terén. Úgy, ahogy a magánéletben is a környezetbarát életmóddal azonosulunk, úgy az üzleti szférában is a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokra törekedtünk. Őszintén, még jobbat szerettünk volna, bár szégyenre sincs valódi okunk. Korábban is létező termékeinket az alakítottuk át, de mitől lett ECO? Az “ECO-ság” okosságai alatt 4 tényezőt sorolhatunk fel. Ezek pedig a környezettudatos csomagolás, környezettudatos alapanyaghasználat, az energiahatékony gyártás, és a napenergia bevonása a termelésbe. Hogy pontosan mitől ECO tehát? Napelemeket telepítettünk, melyek több energiát képesek előállítani, mint a teljes üzemünk energiafelhasználása. A műanyagfelhasználást jelentősen lecsökkentettük, több és több újrahasznosított alapanyagot használunk, gyártósorunk gépeit megújítottuk, járműveinket lecseréltük, a csomagolás FSC-papír, a szivacs ricinus és dióhéj, a jövő zöld.

DUO szivacs: elegáns és hatékony mosogatószivacs, melynek két oldalán eltérő tisztítófelület található. Egyik fele dörzsi réteggel ellátott, ami a legmakacsabb megszáradt ételmaradékokat is kíméletesen távolítja. Másik fele pedig szivacsos kendő, amivel letörölhetjük a konyhapultot bagy az étkezőasztalt is. Tökéletes választás lehet, hiszen helytakarékos.

Szivacskendő tekercs: A konyhai papírtörlőt helyettesíthetjük a sokkal hatékonyabb és jóval olcsóbb tekerccsel, amely 12 darab letéphető szivacskendőt tartalmaz. A termékben ötvöztük a szivacskendők tartósságát a papírtörlők hatékonyságával, úgy, hogy még fokoztuk is azt. A szivacskendő a papírtörlőhöz képest 16-szor jobb nedvszívó hatással bír, a kendőegységeket pedig száradás után újra fel tudjuk használni. Átlagos használat mellett egy BONUS+ szivacskendő tekercs hónapokig elég, azaz kb. 18 tekercs konyhai papírtörlőt válthatunk ki vele, ez pedig pénzben sem elhanyagolható különbség. Ezek mellett a környettudatosság sem volt utolsó szempont, ugyanis a szivacskendő tekercs 100%-ig lebomló anyagból készült – így lehet teljes joggal a papírtörlő valódi alternatívája!

ECO lapsúroló: A súroló, amelynél nem kell attól félni, hogy az intenzív használat miatt elszakad vagy apró darabok válnk le róla. Anyagszerkezetét úgy terveztük meg, hogy ellenálló legyen, valamint ne hagyjon szemcséket maga után. Használhatjuk akár szárazon, akár nedvesen. Remekül funkcionálhat  a nehezen hozzáférhető felületeken vagy egy festés utáni piperetakarításkor.

SoftMOP: Strapabíró és durvább felületeken is alkalmazható. Fantasztikus nedvszívó képességgel rendelkezeik, hála az anyagának, mely víz hatására megduzzad és saját súlyának szokszorosát zárja magába. A kényelmes használat érdekében kettő az egyben menetű fejjel készítettük, ezért szinte minden nyéllel kompatibilis. Kül- és beltéren is használható, de akár pókhálózásra vagy portalanításra is megfelelő lehet. Tudtad, hogy ez a felmosófej mosható?

MPS súroló: Erősen odakozmált étel az edény alján? Rászáradt fugázó a lábazaton? MPS súrolónkat pontosan ilyen problémák megoldására fejlesztettük ki. A fémsúroló rész elektrogalvanizált acélból készült, amely a cinkbevonatnak köszönhetően nehezen rozsdásodik, így növelve meg a súroló élettartamát. Ehhez kerül rögzítésre a kiváló minőségű karcmentes dörzsiréteg, amelynek több funkciója is van: remek tartást biztosít a terméknek, másrészt tartósabbá teszi azt. A dörzsiréteg megakadályozza a súroló rész idő előtti eldeformálódását, ezáltal jóval tovább használhatjuk, mint egy átlagos, dörzsi nélküli fémsúrolót.

Inox MAXI: 150 méternyi, magas minőségű, rozsdamentes acélszálból készült dörzsi. Puha, kellemes tapintású és könnyen formálható, ezért a nehezen elérhető helyek tisztítására ajánljuk. Ilyen sarkokat, zugokat leginkább a konyhában és a fürdőszobában találhatunk, ahol éppen az Inox MAXI dörzsi erejére és rugalmasságára van szükség.

Formázott szivacs, 5 db-os: Legyen szó mosogatásról vagy takarításról, ez a szivacs mindenhol megállja a helyét, a környezettudatosság terén pedig egyenesen kiemelkedő. A saját fejlesztésű, világszintű innovációnak számító eljárásnak köszönhetően a BONUS mosogatószivacs habrétege 30%-ban természetes anyagból, ricinusból, míg a dörzsiréteg 100%-ban újrahasznosított PET-palackból készült. A szivacs oldalain található vájatok biztosítják a kényelmes fogást és a komfortos használatot. A 5 darabos kiszerelésnek köszönhetően a lakás minden helyiségére is külön szivacs juthat, amely nem csak kényelmi, hanem higiénés szempont is.

CYCLE Kezdőcsomag: A jövő csak zöld lehet – így véljük a Cycle csapatával együtt. Tisztítószereiket körforgásos gyártási modellben állítják elő egy egyedülálló eljárás keretében. Valójában a természetes anyagok is tökéletesen kiválthatják az eddig megszokott, főleg petrolkémiai alapú, gyakran egészségre és a környezetre is káros használt vegyszereket. A koncentrátumokat csapvízzel higíthatjuk, végeredményként környezetkímélő és vegyszermentes tisztítószerek kapunk. A csomagban találsz 4 db tisztító koncentrátumot (Általános felülettisztító, Fürdőszoba-tisztító, Ablaktisztító, Univerzális tisztító) és hozzá 4 db újrahasználható tisztító flakont.

B034 ECO pack
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Miután kibontottuk a terméket csomagolást ne dobjuk ki. Legyünk kreatívak és amit tudunk használjunk fel újra. Amit pedig felhasználni már nem tudunk, azt pedig gyűjtsük szelektíven.

ECO csomag
Termékinformáció
Cikkszám: B034 EAN: 5997844304034
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
ECO csomag
11 015 Ft
Kosárba
ECO csomag
ECO csomag
11 015 Ft 11.015 Ft/db
db
Ugrás a kosárra » Áraink az ÁFÁt tartalmazzák.
Ezek is érdekelhetnek
ECO csomag
Értékeld a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKELÉSEK

Még nincsenek értékelések.

Kosár tartalma
A kosarad még üres.
Kosár ürítése
Összesen:
Megrendelés Frissítés
Kosár ürítése Mégsem
Bezárás Megrendelés Frissítés
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український